Detaljer

Bokomslag Truls á la Hellstrøm
mesterkokk på 1-2-3
av Eyvind Hellstrøm

Utgitt: 2017
Form: Bok
Emner: Matlaging Reiser Kokebøker Internasjonal matlaging
Plassering: Faglitteratur
Hylleplass: 641.59 HEL
Avdeling: Voksenavdeling
Status: På hylla

Omtale

Én er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS.